Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Pages

Monday, March 5, 2012

Sıradaki Şarkı 2

    Sabah okula giderken (yani lafın gelişi sabah yoksa bildiğin gecenin körü),hep kulağımda bu şarkı..Siz de dinleyin istedim  ama dinlemeseniz de alınmam.Çünkü Melis doğalı 1 dk 26 saniyeden uzun video izleyemedim daha:)Klibin pek bir numarası yok ama şarkı,ah şarkı..
  Her şarkının,her tadın,her kokunun bir anısı vardır ya,bu şarkı da benim için bir yaz akşamında Eskişehir yolu..Kaan 3 aylıktı,annesinin yüksek lisans sınavı vardı,ders çalışmaya anneanneye gitmişlerdi.Kaanın babası,Serkan ve ben 2009un haziran ayında, bir cuma iş çıkışı onları görmeye Eskişehire gitmiştik..Yolüstünde erkek isimli köftecilerden birinde mola vermiştik;Orhan mıydı Ramiz mi?.Motosikletli bir kafile geçmişti yanımızdan..Özenmiştik..Gaza gelip her haftasonu uzun yola çıkmalı demiştik..Yol boyu bunu dinlemiştik...Melis yoktu o zaman..Melis nasıl olmaz?İnsan inanamıyor...
   Her neyse..Buyrun..




Bu arada Kaanın akibetini merak ederseniz 3 yaşında artık,abi oldu resmen..annesi de yüksek lisansı tamamladı.sonra tayinleri çıktı,uzaklara gittiler,onları çok özlüyoruz:(

11 comments:

  1. Değil mi ama? insan inanamıyor anne olduktan sonra, evvelden onsuz bir hayatı nasıl yaşadığına!
    Şarkıyı da sevdim ayrıca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bazen geçmişte bir gün aklıma geliyor,annem ablam ben simit alıp ikindi kahvaltısı ederdik mesela,çocuklar nerdeydi ki diye düşünüyorum pat diye..sanki hep bizimlelerdi..çok tuhaf gerçekten..şarkıyı dinlediğine de çok sevindim Esracım:)teşekkürler..

      Delete
    2. Burnumun direği sızladı denir ya, işte öyleyim. Tanıyamadım dersen eğer; Efnan' ın annesi, Melis, in teyzesiyim :)

      Delete
    3. canım ablam,seni çok seviyorum,Efnanımı da...

      Delete
  2. sanırım bende artık bir blogcuyum:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. çooook sevindim gerçekten.hep güzellikleri paylaş,kızınla mutlu mutlu günlerin olsun canım..kızını ve seni görmek için sabırsızlanıyorum.Gerçi insan başlangıçta fotoğraf koyarken tedirgin oluyor..sonra da benim koyveriyorsun gidiyor:)))

      Delete
  3. eşimde soruyor, facebook koymadın foto bloga koyacakmısın??? yook canımmm koymam diyorum:P sanırım dediğin gibi olacak.kızımız aramıza sağsalim katılsın canım,inş. o günlerde gelir.Bu arada bende dinledim, güzel şarkı.hatta blog işini çözmeye çalışırken:))

    ReplyDelete
  4. ya bu arada benim blogda yazdıklarım görünüyor mu, okunuyor mu:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. görünüyor tabii canım,ben yorum yapıp duruyorum hatta ama onaylandıktan sonra görünecektir diyor..Ayarlarına bir bak istersen:)

      Delete
  5. anne olmak o kadar güzel ki... özellikle de benim gibi tedavi görüp, allahım yoksa anne olamayacağım diye korkup, sonra da hiç beklenmedik bir anda hamile kaldıysan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gerçekten şükredecek ne çok şeyimiz var..iyi ki anne olabildik:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...