Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Pages

Wednesday, October 31, 2012

Ayın Kitapları

Şimdi sıra geldi  bloğumun en az ilgi gören bölümüneee:))(Sanırım sadece Hatice okuyor:)
Açıkçası bence de birinin okuduğu kitapları anlatması çok sıkıcı.Ama ben biriktirmeyi çok seviyorum daha önce de dediğim gibi. Kaydetmeyi, not almayı,altını çizmeyi,üstünü çizmeyi seviyorum.O yüzden okumazsanız okumayın.Ben yazacağım arkadaş!!
Ekim, kitap konusunda bereketli bir ay oldu.Haklarında uzun uzun konuşmak isterdim.Ama ayrıntıya girdim mi çıkamıyorum, bir sürü vakit kaybediyorum.O yüzden mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışacağım.Ben bu ay bunları okudum.

  • Kitapçıların 3 lira-5 lira reyonlarında görüp almaya tenezzeül etmediğim Tess Gerritsen romanlarına arkadaşım Türkan'ın önerisiyle başladım.Bıçak Sırtı okuduğum ilk Tess Gerritsen kitabıydı.Muhteşem bir başlangıç oldu Bir günde okudum.Çok da beğendim.
  • O gazla Çırak'a başladım.Ne yazık ki ilk olarak en güzel kitabını okumuş olduğum için bunu onun kadar beğenmedim.Ama yine de ortalama bir romandan çok daha heyecan verici ve sürükleyiciydi.İkisini de tavsiye ederim gerilim sevenlere.
  • Benim kitaplığımda okumam için bekleyen kitap kulelerim yoktur.Alırım ve okurum genelde.Nasıl olmuşsa bu Beyoğlu Rapsodisini 2004te aldığım halde okumayı unutmuşum.Kitapsız kaldığım bu ayda kitaplığı karıştırırken buldum. Çok sevindim. Bu da pek klasik Ahmet Ümit romanlarından biriydi. Ahmet Ümit'in neredeyse tüm kitaplarını okudum.Ama artık okumayacağım.Bir yerden sonra hepsi birbirine benziyor çünkü.
  • Shantaram adıyla,kabıyla,hikayesiyle beni kendine aşık etti.Tam 864 sayfa olan bu tuğlamsı kitabın her sayfasını merakla,heyecanla,yaşayarak okudum.Şiddetle tavsiye ediyorum ne okusam diyenlere..Bakın bitti bile..Haydiii görüşürüz!

24 comments:

  1. aa ben de severim kitap yorumu okumayı.
    kütüphaneye gidip mel mel bakıyorum raflara.
    ahmet ümite de bakayım.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demek sen de seviyorsun.Daha uzun,daha kapsamlı yazayım o vakit:))Ben Ahmet Ümit'e ilk üniversitede Kar Kokusuyla başlamıştım.Çok şaşırmıştım Türk bir yazarın bu kadar güzel polisiye yazmasına..Patasana da çok güzeldir.Kütüphane de yoksa ben verebilirim.Sanırım yakın oturuyoruz:)

      Delete
  2. ben de severim kitap yorumlarını!
    büyük bir zevkle de okudum :) Shantaram için bir fikrim olmuş oldu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hay Allah.Sen de mi seversin??utandım vallahi yazdığıma..
      Shantaram gerçkekten müthiş bir kitap, şiddetle öneririm:))

      Delete
  3. Aaa nursycim ben denin tum blogunu zevkle okuuorum...roman konusunda cok bilgili olmadigimdan hatta onceleri roman okumaya ayiracak vaktim olmadigindan bu alana hic egilmemistimm...simdilerde kafa dagitmak icin okudugum xamanlarda blogunun bu bolumu bana buuk ilham veriyor..hatta bu ayin kitaplarini bir saufa yapio orda toplayabilirsin.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haticecim çok teşekkür ederim sözlerine.Roman okumak çok zevklidir,iyi bir romansa hele insanı hikayenin içine alıverir..ilham verdiysem ne mutlu..bir de becerebilsem ben de blog başlığının altında alt başlık açıp orada toplayacağım ama o kadar kurcaladım yapamadım:((

      Delete
    2. telefondan yazınca çok harf kaçırmışım..canım yönetim panelinden kaytlar kısmından yenisayfa oluştur diyorsun kayıtların oralarda görürsün..sonra sayfa aynı kayıt sayfası gibi açılıyor...oraya link verirken bağla yı kullandığın gibi bağlayı tıklayıp mesela ayın kitapları 4 başlığını tılayop sayfa linkini kopyalıyorsunbu kadar canım..umarım yardımcı olur...

      Delete
  4. Replies
    1. Tubacımmmm sennn benim eeeeen sevdiğim,kendimi eeen yakın hissettiğim bloggerlardansın. Sadece Hatice bu bölümü yazmadığım zaman 'hanım hanım bu ay kitap yazmadın diye dürtüyor beni de ondan öyle yazdımdı..Affedildim mi:)))

      Delete
  5. Ben de okuyorum ben de:) Üstelik bu yorumlara göre kitap alıyorum, lütfen:)Mesela Shantaram ilgimi çekti;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aman Allah'ım kitlelere hitap ediyormuşum da haberim yokmuş:))Bileydim herkeslerin okuduğunu böyle uyduruk yazmazdım azıcık daha ayrıntı verirdim yahu..Neyse sen alman gerekeni almşsın .Shantaram çok etkileyici bir kitap canım,kesinlikle oku:))

      Delete
  6. Replies
    1. teşekkür ederiiiim.bundan sonra daha özenli yazacağım inşallah!

      Delete
  7. Bende okuyorum yaaa..:))Hatice yi kıskandım işteee:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nettin ben yahu..elde olan bir avuç izleyiciyi de kaçıracağım böyle:))kıskanma özlemcim sen de okuyorsun biliyorum ama hatice soruyordu ya yazmadığımda ondan yazdımdı:))

      Delete
  8. istek üzerine bloğu halka açtık..baktıkki gelen giden yok..site içerik takibinde sorun varjmış..varolan alan adıyla hallolmuyormuş onu da hallettik...eee gelmemekle ne reismler kaçırıyorsun bir bilsen...:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaç kere denedim giremedim sonra da vazgeçmiştim:)
      hakkaten haticecim çok ilerletmişsin fotoğraf işini.sık sık sendeyim artıkın:))

      Delete
    2. beklerim canımcım:))

      Delete
  9. nuraycım, tibittir kullannıyor musun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yok Özlemcim.kullanmıyorum.çok sevdiğim blogceğizime bile vakit bulup gelemiyorum günlerdir,bir de orada ötmeyeyim bik bik:))

      Delete
    2. öt sen nerde olursan biz dinleriz şey okuruz:))

      Delete
  10. bir ki bir ki ses ver nuray!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelebilemedim ama geliciim inşallah Tubacım, merak etmeyesin mevsim geçişinden etilendim galiba bir üşengeçlik bi adamsendecilik:))

      Delete
  11. KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANININ DEVAMINI OKUDUN MU? OKUDUYSAN YORUM ALABİLİR MİYİM CANIMCIM..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...