Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Pages

Monday, November 14, 2011

Burası Çok Güzel

    Ben hep çok meraklıydım;küçükken,büyürken,büyükken de tabii..Antenlerim hep açıktır seslere,kokulara,hikayelere,konuşulanlara,yazılanlara,temelde insanlara,hepsine..Şu blog işini keşfettiğim öyle iyi oldu ki..Tam bana göre burası..Gizlice kulak kabartmama,geçerken ne görebilrsem kardır deyip evlerin içine bakmama(:))) gerek kalmadı artık.İnsanlar evlerini,iç dünyalarını kendileri açıyorlar ve  sadece göstermek istedikleri kadarını  gösteriyorlar.Rahatsız olan,''sokağıma giremezsin,çekmeyin kardeşim'' diyen yok.Alan razı satan razı..Envai çeşit insan,envai çeşit hayat..Öğrendiklerim,aldığım ilham,hissettiklerim yanımda kar..
   Serkan nöbetçi vardiya amiri bu gece (her ay iki defa olduğu gibi),Melis de çirkeflik etmeden uyudu.Babasının olmadığını görünce kıyamadı bana sanırım..Ben de hamileyken ve doğumdan sonra ilk zamanlar hep yapmak istediğim gibi yüzüstü yattım yatağa(ne büyük mutluluktur bu Allahım:)),bloglardan bloglara atladım,keyiflendim.Bu anı ölümsüzleştireyim dedim.
Annem beni uyutup gidiyor,emziği pıt diye atıp uyanıyorum.Tam isabet yine!
     Bir aralar bir resim görüyordum bloglarda şimdi arayıp bulamayacağım -kızımınkiyle idare ediniz- ama öyle hissediyorum vee 'I am a happy blogger!'' diyorum henüz keşfedilmemiş bir blogger olarak..kih kih kih!

4 comments:

  1. Sanki ben yazmışım gibi ilk paragrafı.. hatta bir benzerini yazmışlığım da vardır.. sanırım ondan yakın hissediyoruz iyice..

    Hele Melis az büyüsün, daha güzel olacak inşallah.. çok çok happy ve faal bir blogger çıkacak karşımıza:)

    ReplyDelete
  2. İnşallah Deli Annem..Melis büyüsün,gazı bitsin,dişleri çıksın o zaman daha mutlu olacağım.Gerçi o zaman da kayınvalidem gelecek Melis'e bakmaya..Ooof of düşünmeyeyim bari:))

    ReplyDelete
  3. Hep böyle pozitif görmek istiyorum seni :) Önceki yazılarına göre okuması çok daha keyifli oldu.. Kızının bu günlerinin tadını çıkar.. İnan bana gazlı, uykusuz, kusmuk kokulu günler bile özleniyor... :) Ama büyüdükçe daha da çok seviliyor..

    ReplyDelete
  4. Pozitif olmaya çalışıyorum da ortam her zaman müsait olmuyor Elfonycim.Geçecek inşallah bu gazlı günler de,ümitlen beklemekteyiz:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...