Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Pages

Wednesday, November 2, 2011

Bir Tuhaf Post

Hoşgeldin Kasım,
Öncelikle senden çok şey beklediğimi bilmeni isterim.Örneğin;
  • Ülkemizde artık bir şeylerin (herşeyin değilse de bir şeylerin)yoluna girmesi gerek;bu hükümetten,muhalafetten önce senin görevin.
  • Deprem bölgesindeki insanların evlerini karakış iyice bastırmadan yap.
  • Allah'ın belası teröristler artık lanet silahlarını bıraksın.
  • Hak eden hak ettiği cezayı alsın.Yargıçlar insanlık dışı sapıkları kılıfına uydurup salıvermesin.
  • Gerizekalı eski kocalar boşanmayı hazmedebilsinler,eski eşlerini rahat bıraksınlar..Bu konuda da bir şeyler yaparsan sevinirm.
Kendim için de bazı isteklerim olacak:
  • Melisin uykusu düzene girsin,emmesi de..Sen de çok iyi biliyorsun ki bunun için önce gazının bitmesi lazım.Lütfen artık gazı olmasın.5 aylık oldu nerdeyse artık sabahlara kadar ağlamasın gaz yüzünden.
  • Sonra internetteki  tuzu kuru,sütü bol,çocuğu lıkır lıkır emen annelere insaf ver.Mama vermek zorunda kalan annelere çocuğun kolunda sigara söndürmüş muamelesi yapmasınlar..Canını yakmasınlar..
  • Serkan daha az çalışsın.İnsanca saatlerde eve gelebilsin.
  • Ak tülbentli nur yüzlü bir teyze peydah olsun ve günde 1 saat ben Melise bakayım sen de yürüyüşe çık.Hem biraz nefes alırsın hem de şu göbeğin erir desin.Lütfen.
  • Ha bir de: 24 saat küçücük bir evde sürekli ilgi bekleyen bir bebekle yaşayan,emzirmek için her yolu deneyen(ayakta,koşarak,yatarak,bangır bangır müzik açarak,uyutarak)ama yine de bebeği düzgün emmediği için kendini suçlayan,sürekli süt sağan,yetiştiremeyen,mama verince kendini suçlayan,kocası hep geç gelen,havalar soğuduğu için bebekle sokağa da çıkamayan,şu koca şehirde gidecek tek bir akrabası olmayan,sevdiği herkes çok uzaklarda yaşayan,lohusalığı uzun sürmüş,uykusunu alamamış anneler saçmalayabilir bazen.O zaman onları affet sevgili Kasım...

5 comments:

  1. Dileğin dileğimdir! Ve birine belki çare olur mu bilmem, yakınız, bize gel..

    Bir de mama vermek dünyanın sonu değil, hiç değil hem de.. emmiyorsa bebek emmiyordur, kulaklarını tıka.. nolur tıka.. konuşan çok ama bebeklerin her biri ayrı bir insan, ayrı bir dünya.. prototipmiş gibi tüm bebekler konuşanlara aldırma.. aldırma ve yıpratma kendini..

    ReplyDelete
  2. Samimi olduğuna o kadar eminim ki Deli Annem..Sağolasın inşallah Melis biraz daha büyüdüğünde görüşebiliriz.Şimdi her an bir çirkeflik yapabilir diye bir yere gidemiyorum.Kimsenin keyfini kaçırmayayım diyorum.Moral verdin sağolasın tekrar tekrar:))

    ReplyDelete
  3. Özellikle kendin için istediklerin hemen oluversin canım. Hepsi geçecek hiç merak etme sen bile ne çabukgeçti diye şaşıracaksın biraz olsun kendini ferah tutmaya çalış. Sevgilerimle.

    ReplyDelete
  4. 4 yaşında bir oğlum var ve 4 aylık da hamileyim.eski bir blogcuyum ama en azından 2 yıldır yazmıyorum.inan bana geçecek bu günlerin.ve bloglarda olan bitene yani yazılanlara pembe düşlerini,yada hayatlarının hep pembe taraflarını yazanlara inanma derim...bir sürü blogger tanıdım..konuşanlara da çevrenede kulak asma..içinden geldiği gibi ve elinden gelenin en iyisini yap yeterli...biraz zamana ihtiyacın var sadece..'bir arkadaşımın blogunda ki yorumundan geldim bloguna, ama inan taze ve yalnız annelerin yaşadığı depresyonu yaşıyosun..O 'çok rahat' annelerin mutlaka yanlarında birileri vardır..bende seninle aynı koşullarda büyüttüm çocuğumu, devamlı çalışan bir kocayla koca şehirde yalnız başıma..ama bak ikinciyi yapıyorum şimdi:) Melisi öperim

    ReplyDelete
  5. Bir daha yolun düşer de uğrar mısın bilmem ama çok teşekkür ederim Asya.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.Beni de yaşadıklarım korkutmadı,istiyorum ikinciyi,inşallah olur:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...